Home Recomandari Sfaturi despre cum sa creati o baie relaxanta

Sfaturi despre cum sa creati o baie relaxanta

Aveti o baie relaxanta sau este intunecata si murdara? Va puteti transforma baia intr-un spa propriu si personal. Faceti din aceasta o oaza in care grija si stresul zilei se topesc pur si simplu. Cu aceste trucuri simple, iti poti transforma baia intr-un paradis.

1. Luminati-va baia

De obicei, baile sunt spatii mici, iar iluminarea slaba le poate face sa para si mai mici si inghesuite. Un electrician sector 6 va poate ajuta sa montati orice tip de aplice. Daca nu sunteti gata sa eliminati un perete sau sa adaugati o fereastra complet noua, incercati sa adaugati suprafete reflectorizante.

Asezati oglinzile langa ferestre sau corpuri de iluminat in toata baia. Acestea va vor ajuta sa redati iluminarea naturala de la ferestre si va pot ajuta sa raspanditi si lumina de la corpurile dvs. Acest lucru poate ajuta camera sa para mai deschisa si mai aerisita.

2. Luati in considerare un cap de dus nou

Un cap de dus cu efect de ploaie este simbolul luxului si puteti avea unul chiar in propria baie. Unele dintre aceste capete de dus se potrivesc chiar deasupra instalatiilor dvs. existente, deci va trebui doar sa desurubati capul de dus actual si sa atasati capul de dus cu efect de ploaie. Sunt mult mai largi decat un cap de dus traditional si ai senzatia minunata de a sta intr-o ploaie cand le folosesti. Un instalator sanitar va poate ajuta sa gasiti cele mai bune dusuri.

3. Adaugati textura

Puteti aduce exteriorul in baie adaugand cateva piese de piatra sau placi texturate. Acestea adauga interes unui spatiu altfel obscur si pot contribui la contrastul frumos cu culorile sau suprafetele dvs. mai moi. De asemenea, va ajuta sa creati un sentiment de calm si liniste in toata camera. O firma de amenajari interioare Constanta se va pricepe cel mai bine la renovari interioare.

4. Montati un suport pe cada de baie

Cand visezi cu disperare o experienta relaxanta de scaldat, o carte si un pahar de vin suna pozitiv ceresc. Dar unde sa le pui? Puteti cumpara un cadou de baie frumos pentru a se potrivi peste cada dvs. sau puteti crea unul singur si il puteti personaliza oricum doriti.

5. Comutatoare tip dimmer

Daca doriti cu adevarat sa creati o dispozitie relaxanta, luati in considerare adaugarea unui comutator variator la corpurile dvs. de iluminat actuale. Puteti estompa luminile, aprinde cateva lumanari si va puteti scufunda in baia cu bule.

Daca configurarea dvs. actuala nu permite un comutator mai slab, schimbati becurile luminoase pentru altele mai putin puternice pentru a obtine acest aspect.

Aceste sfaturi si trucuri usoare si eficiente va pot ajuta sa va transformati baia obisnuita intr-o baie relaxanta pe care abia asteptati sa o folositi din nou si din nou. Puteti adauga propriul stil si il puteti amesteca cu aceste elemente pentru a obtine ceva complet unic si relaxant.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Loredana Mihai
Load More In Recomandari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si acest articol

Stiai ca jucariile pentru copii din lemn sunt alegeri inspirate pentru dezvoltarea cognitiva si creativa a micutilor?

Jucariile din lemn sunt o alegere excelenta pentru copiii mici, deoarece le stimuleaza ima…