Home Sanatate Participa la Conferinta Nationala Alzheimer 2022 (organizata in format virtual), creditata de Colegiul Medicilor din Romania si de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania – Filiala Bucuresti!

Participa la Conferinta Nationala Alzheimer 2022 (organizata in format virtual), creditata de Colegiul Medicilor din Romania si de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania – Filiala Bucuresti!

Lucrezi ca medic specialist, medic rezident ori ca psiholog sau asistent medical in domeniul psihiatriei sau neurologiei? Atunci, cu siguranta, evenimentul Conferinta Nationala Alzheimer este pentru tine. Pe langa faptul ca este benefic sa participi la evenimente care sa aduca un plus de valoare cunostintelor tale medicale cu noutati din zona de interes sau in care activezi, participarea la aceasta conferinta iti aduce si credite EMC importante, daca esti medic si/sau asistent medical.

Astfel, v-CNAlz 2022, a fost creditata cu 21 de credite EMC pentru medici, conform adresei nr. 16719 / 04.01.2022 si cu 10 credite EMC pentru asistentii medicali, conform adresei nr. 1264 / 17.02.2022.

Ce tematica este abordata in cadrul Conferintei Nationale Alzheimer?

Evenimentul Conferinta Nationala Alzheimer, cu participare internationala, aduce in prim plan discutia despre anticiparea si reducerea impactului pandemiei de COVID-19 asupra bolii Alzheimer si a dementelor conexe. In prim plan va fi abordata problema dementei in perioada acestei pandemii, din perspectiva preventiei tulburarilor cognitive, dar si a imbunatatirii conditiilor de ingrijire pentru persoanele care sufera de aceste boli, precum si pentru familiile si ingrijitorii acestora.

La acest eveniment, organizat in format exclusiv virtual, se pot inscrie medicii care lucreaza in domeniul psihiatriei si neurologiei, psihologii si asistentii medicali, dar si studentii la medicina interesati de imbunatatirea cunostintelor si aflarea ultimelor noutati de la specialisti renumiti din domeniu.

Acest eveniment va fi organizat astfel incat interactiunea sa nu lipseasca si fiecare dintre participanti sa poata contribui cu o idee, intrebare, dar sa si afle lucrurile care ii intereseaza. Conferinta Nationala Alzheimer se desfasoara pe o durata de patru zile, in care participantii inscrisi vor participa atat la cursuri, cat si la dezbateri cu teme referitoare la strategii inovative pentru ingrijire si diagnostic.

Foarte important de mentionat este faptul ca aceste strategii sunt realizate pe baza cercetarilor recente din domeniul neurostiintelor, al psihiatriei clinice, neuroimagisticii, neuropsihologiei, urmand a fi abordate si aspecte privind politicile de sanatate mintala. Astfel, toate detaliile pe care le vei afla in cadrul Conferintei Nationale Alzheimer iti vor fi de ajutor in cariera.

Cand are loc Conferinta Nationala Alzheimer 2022?

Conferinta Nationala Alzheimer 2022 a ajuns la editia a 12-a in acest an si va avea loc in mediul online, in perioada 23 – 26 februarie. Inscrierile se pot face prin completarea formularului de inregistrare online pe care il puteti accesa AICI. Organizatorul Conferintei Nationale Alzheimer este Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie, cu sprijinul Societatii Romane Alzheimer, iar de managementul evenimentului se ocupa compania Ralcom Exhibitions SRL, in calitate de Professional Congress Organizer.

Ce beneficii au medicii care participa la Conferinta Nationala Alzheimer?

  • Aceasta Conferinta este utila pentru toti medicii rezidenti, specialisti si primari din domeniul neurologiei sau psihiatriei, care doresc sa aduca un plus de valoare experientei lor profesionale
  • Afli noutati importante despre o tema referitoare la situatia actuala a pandemiei COVID-19 si impactul pe care il are asupra bolii Alzheimer si a dementelor conexe
  • Vei lua parte la o conferinta interactiva unde vei afla lucruri interesante, dar poti pune si intrebarile pentru care vrei sa afli raspunsuri
  • Conferinta este creditata de catre Colegiul Medicilor din Romania cu 21 de credite EMC si de OAMGMAMR – Filiala Bucuresti cu 10 credite, care iti vor fi utile in cariera ta
  • Vei intalni specialisti atat din tara, cat si din strainatate

Esti medic si esti interesat de participarea la Conferinta Nationala Alzheimer 2022? Iata cum te poti inscrie la eveniment!

Daca esti cadru medical si faci parte din categoriile mentionate mai sus, te poti inscrie la Conferinta Nationala Alzheimer 2022 accesand pagina evenimentului https://ralcom.eventsair.com/v-cnalz-2022.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Loredana Mihai
Load More In Sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Vezi si acest articol

Dieta Next Level – o solutie pentru a slabi sanatos si a te mentine pe termen lung

Inca te lupti cu kilogramele in plus sau reusesti sa slabesti, dar nu si sa te mentii, si …